0593-525674 | 06 558 72 187 info@veningahijken.nl

Dit jaar organiseren de Drentse Bloembollentelers geen Tulpenpracht bij Nacht. Gezien de geldende corona maatregelen hebben we dit evenement laten vervallen. Voor het jaar 2022 staat het wel op de planning. Om nu dit jaar niets te doen vonden we jammer. Vandaar dat we dit jaar Tulpenpracht bij Dag organiseren. We hebben het Tulpenpracht-bordspel gemaakt. Het bordspel kunt u spelen terwijl u de bijbehorende route langs de bloeiende tulpenvelden rijdt. Een leuke activiteit om samen met uw kinderen of kleinkinderen te doen. We verwachten dat de Drentse tulpenvelden gedurende de meivakantie nog zullen bloeien.

Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

Op vrijdag 30 april en zaterdag 1 mei kunt u het pakket met bordspel en route komen afhalen bij Maatschap Joling, Achter de Bargen 1 in Dwingeloo. Wij staan voor u klaar tussen 16.00 en 19.00 uur. De route is eveneens te vinden via de volgende link op Google Maps

U kunt het bordspel met de bijbehorende route nog steeds afhalen bij Maatschap Joling of bij Eetcafé De Dorpskern in Hijken. Het bordspel kan gespeeld worden tot en met 9 mei 2021. Aanstaande maandag maken wordt de winnaar bekend gemaakt.