0593-525674 | 06 558 72 187 info@veningahijken.nl

Ze zijn dit voorjaar laat, maar zeer binnenkort komen de tulpenvelden van de Drentse Bloembollentelers in bloei. Voor ons reden om fiets-, wandel- en autoroutes langs de tulpenvelden te maken. Hieronder een autoroute van 65 kilometer in omgeving Hijken-Hooghalen-Zwiggelte-Beilen. U kunt de route ook rijden via google.maps. Gebruik hiervoor de volgende link naar Tulpenvelden DrentseBloembollentelers 2021 

Wilt ook in de omgeving Diever-Dwingeloo-Ansen langs de tulpenvelden toeren, kijk dan op de website van onze collega Maatschap Joling in Dwingeloo.

Voor de fietsliefhebbers zijn een drietal fietsroutes die starten in Hijken.  De routes zijn een rondje, dit houdt in dat u op elke plek langs de route kunt starten.  Daarnaast zijn een aantal routes in de omgeving Dwingeloo-Diever, deze vind u op de website van Maatschap Joling in Dwingeloo.  Alle routes komen langs de Tulpenpluktuin Drenthe Hier kunt u zelf een bos tulpen plukken. Hieronder de fietsroutes.  De fietsroute zijn terug te vinden op de website van route.nl. Scan de QR code voor route van uw keuze. We wensen u veel plezier!